ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ ΜΕ ΦΩΣ! (δώστε προσοχή για να μην κάνετε λάθος)

Κάθε γονιός προσπαθεί να επιλέξει μια δραστηριότητα για τα παιδιά που θα είναι όχι μόνο διασκεδαστική, αλλά και χρήσιμη. Ως εκ τούτου, πολλοί γονείς πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά την επιλογή των παιχνιδιών. Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτό το θέμα.

Μαθαίνουμε στα παιδιά μας τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση, τον σεβασμό, την ασφάλεια, τον κόσμο όπως θέλουμε να είναι. Η τέχνη είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσουν τα παιδιά καινούρια πράγματα, να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες και να έρθουν σε επαφή με όλο τον κόσμο.

Τα παιδιά και οι ενήλικες έχουν διαφορετικές απόψεις για τη ζωή, για τα παιχνίδια. Όταν επιλέγουμε ένα νέο παιχνίδι, δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν θα αρέσει στο παιδί μας. Τη μία μέρα το παρατάει, την άλλη το παίρνει ακόμα και στο κρεβάτι. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η αγάπη του παιδιού σας προς τα παιχνίδια είναι απρόβλεπτη. Γι’ αυτό δώσετε προσοχή στα ακόλουθα:

 • Ένα παιχνίδι φυσικά πρέπει να είναι όμορφο
 • Πρέπει να προκαλεί το ενδιαφέρον και την επιθυμία να παίξει μαζί του
 • Πρέπει να είναι ασφαλές και πρακτικό

Τα παιδιά μέσα από τη ζωγραφική στην προσχολική και σχολική περίοδο αναπαριστούν σκηνές από τη ζωή τους και τα πρόσωπα που τους περιβάλλουν. Μέσα από αυτή την διαδικασία της δημιουργίας , τα παιδιά, καλλιεργούν την αισθητική είναι σε θέση να αντιληφθούν τι είναι πιο όμορφο και τι όχι. Μέσω του καλλιτεχνικού τους ταξιδιού μαθαίνουν την χαρά της εξερεύνησης και της ικανοποίησης. Και αυτό είναι που αξίζει περισσότερο κι απο το αποτέλεσμα!

Κατάλληλα παιχνίδια είναι αυτά που «τρέφουν» το μυαλό και την ψυχή των παιδιών, που τους δίνουν χαρά και ταυτόχρονα είναι απόλυτα ασφαλή. Είναι το μέσο με το οποίο ανακαλύπτει τον κόσμο και μαθαίνει το περιβάλλον.

Για να μυήσετε το παιδί σας στην τέχνη της ζωγραφικής, να κάνει τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, αποφεύγοντας την τυφλή εικασία αν του αρέσει ή όχι, θα σας πω για ένα παιχνίδι, το οποίο εγγυημένα αρέσει σε ΟΛΑ τα παιδιά. Ονομάζεται Magic Light .

Τι είναι το Magic Light;

Το Magic Light είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία, για τις ατελείωτες δημιουργίες των μικρών μας καλλιτεχνών. Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό θα ρωτούσατε. Η απάντηση είναι απλή:  είναι μαγευτικό για το παιδί σας! Είναι μαγικό!! Αυτή η συσκευασία αποτελεί τον τέλειο οδηγό εκμάθησης ζωγραφικής για δημιουργικά παιδιά που αγαπούν να ζωγραφίζουν!

Το Σετ Magic Light βοηθάει το παιδί να ζωγραφίζει, να διακοσμεί, να χρωματίζει, να βάφει και να δημιουργεί! Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα!

Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση

Πώς λειτουργεί

Το παιχνίδι κατασκευάζεται από υλικό φωτοφωταύγειας από PVC. Το σχέδιο γίνεται με ειδικούς μαρκαδόρους. Ο πίνακας απορροφά ένα ελαφρύ μοτίβο, κάνοντας τον πίνακα να λάμπει για 30 λεπτά! Σε χαμηλό φωτισμό ΟΛΕΣ οι δημιουργίες του παιδιού σας μετατρέπονται σε αριστούργημα. Είναι όμορφο, το παιδί σας απασχολείται, ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις ικανότητες και τη φαντασία του

Το Magic Light χαλαρώνει και οδηγεί σε ένα ακριβές μάτι. Για τα παιδιά που είναι ενεργά όλη την ημέρα, η ζωγραφική είναι μια ιδανική ισορροπία.

Ο συντονισμός των ματιών-χεριών. Για τα παιδιά δεν είναι εύκολο να συμβιβαστεί η αίσθηση της αφής και της όρασης μεταξύ τους. Αλλά αν το παιδί σας αρχίσει να ζωγραφίζει αρκετά σύντομα, αυτή η πτυχή έχει επίσης την ευκαιρία να αναπτυχθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Είναι ασφαλές;

Η εμπειρία εκπαιδευτικών έδειξε ότι το  Magic Light είναι πιο δημοφιλές μεταξύ των παιδιών ηλικίας 3-7 ετών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είναι απολύτως ασφαλές, διότι δεν περιέχει φώσφορο, βαρέα μέταλλα και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Έτσι, πληρούνται όλα τα κριτήρια, που σημαίνει ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί δικαίως να ονομαστεί ένα από τα καλύτερα. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερα ταλέντα, το σετ περιέχει στένσιλ που βοηθούν το παιδί σας με το σχέδιο.


Οφέλη Magic Light

 • Η ανάπτυξη της δημιουργικότητας
 • Η ενθάρρυνση της παιδικής φαντασίας
 • Η ενίσχυση της σχέσης γονέα – παιδιού
 • Οι προδιαγραφές ασφαλείας σε κάθε προϊόν
 • Η χρήση μη επιβλαβών υλικών για το περιβάλλον
 • Του δίνει αυτοπεποίθηση γιατί το ίδιο το παιδί μαθαίνει να αξιολογεί τη συμβολή του στο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
 • Αποκτά κατά συνέπεια κριτική σκέψη μέσα από τον κόσμο της ζωγραφικής και για τον ευρύτερο κόσμο
 • Κερδίζει ωφέλιμο χρόνο μακριά από τοξικές ασχολίες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και των πολυμέσων.

Έτσι, αγαπητοί μου, αν το παιδί σας βαρεθεί ή σκέφτεστε τι άλλο να αγοράσετε, Απλά κάντε κλικ στο  «ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ» και θα ανοίξει.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση

Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*